Turista-vízum 2 évre?

Régi utazási hírdetés

Egyre többen próbálkoznak azzal, hogy a neten kérhető turista-vízumot nem a szokásos 3 hónapra, hanem egy teljes évre kérik. Az igazi meglepetés az, hogy sorra meg is kapják. Akikről eddig tudok, azok mind közeli rokonhoz (felnőtt gyerekhez vagy élettárshoz) jöttek, tehát a szállásuk és ellátásuk megoldott volt. Akik élettárshoz jöttek, azok 8503-ast is kaptak a vízumba. Ennek értelmét lásd a honlapom megfelelő oldalán.

Idézek egy vízumból:

Period for which the visa is to remain in effect

The Subclass 676 Tourist visa allows the visa holder to travel to and enter Australia on more than 1 occasion until 16 April 2012. The visa holder is permitted to remain in Australia, after each entry, for a period of 12 Months.

Mennyi időre érvényes egy ilyen 1 évre érvényes vízum? Hát kettőre! Figyeld meg a lejárati dátumokat. Azt írja, hogy jövő ápr. 16-ig többször is beléphetsz Ausztráliába és minden egyes belépés után még 12 hónapot maradhatsz. Ez azt jelenti, hogy az első év vége felé elég elmenni néhány napra Balira vagy Fidzsire és aztán visszatérni Ausztráliába még egy évre.

Standard