A vízum korlátai

A vízum bizonyos dolgokat megkövetel. Ezek a szokásos korlátok. Ha áthágod ezeket a korlátokat, akkor a vízumot elveszik és kiutasíthatnak.

CONDITION 8101 – NO WORK

The holder must not engage in work in Australia. “Work” means an activity that, in Australia, normally attracts remuneration.

Nem dolgozhatsz. Munka az, amiért normális körülmények között fizetést kaphat valaki. Az ingyen végzett munka is tilos, hiszen normális körülmények között azért is kaphat valaki fizetést. Saját magadnak sem dolgozhatsz. A saját cégedben sem dolgozhatsz.

CONDITION 8201 – THREE (3) MONTH LIMIT ON STUDY AND TRAINING

While in Australia the holder must not engage for more than three (3) months, in any studies or training.

Nem tanulhatsz több mint 3 hónapig.

CONDITION 8527 – FREE FROM TUBERCULOSIS

The holder must be free from tuberculosis at the time of travel to, and entry into, Australia.

TBC-mentesnek kell lenned a belépés idején és az itt-tartózkodás során. Nem kell orvosi igazolást hozni. Csak ha észrevennéd magadon a tüdőbajt, akkor nem szabad ide jönnöd.

CONDITION 8528 – CRIMINAL CONVICTIONS: NOT SENTENCED TO PERIOD(S) OF 12 MONTHS OR MORE

The holder must not have one or more criminal convictions, for which the sentence or sentences (whether served or not) are for a total period of 12 months duration or more, at the time of travel to, and entry into, Australia.

Ha egy évre vagy többre ítélnek, akkor is maradj a helyeden, ne gyere ide. Nem kell hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal igazolnod, hogy ártatlan vagy.