Útikönyv

Mai virágok

Mai virágok

Egy régi kedves ismerősöm Magyarországról küldte az alábbi linket.

http://ripost.hu/cikk-soros-gyorgy-batoritasaval-jonnek-a-migransok-utikonyvet-kapnak

A biztonság kedvéért beidézem a lényeget, nehogy elvesszen:
Soros György bá­to­rí­tá­sá­val jön­nek a mig­rán­sok, úti­köny­vet kap­nak!

A W2EU, azaz Welcome to Europe névre hallgató csoport által kiadott füzetben ötletek, térképek, telefonszámok, és az Európán keresztülhaladással kapcsolatos tanácsok olvashatók.A „migránskézikönyv” tele van a legjobb útvonalakat ábrázoló térképekkel, a segítők telefonszámaival, valamint olyan tanácsokkal, tippekkel és jogi információkkal, amelyekkel a bevándorlók akadálytalanul eljuthatnak az Európai Unióba. A könyv már-már kiképzi a migránsokat jogaikat illetően, sokak szerint ezért is olyan gyakori, hogy a magukat jól kiismerő bevándorlók lázadnak az egyes intézkedések ellen.
Ejnye-bejnye. Információhoz juttatni valakit? Hát ez anti-kommunista fogás. Az információ elzárása a Kádár-rendszer módszere volt. Működött. Saját tapasztalat.

Ez a Soros! Hát nem elég, hogy külföldi magyar, mint én, de információt osztogat. Azannya! Soros elvtárs, te nem vagy jó elvtárs!

Ez még hagyján, de Ausztráliának nem adtál pénzt ilyen bevándorló-tájékoztató könyvre. A kormány kénytelen volt hát ausztrál pénzt szánni rá. A menekültek, 1986-ban én magam is, ebből tanulhattuk meg, hogy mi vár ránk. Én angolul olvastam, de létezik sok más nyelven is.

Itt megtalálhatjátok az internetes verzióit. Van arab is.

https://www.border.gov.au/Trav/Life/Aust/Life-in-Australia-book

Standard