Mi vagyunk a terrorpisták!

Ezt a kérdést egyre többen teszik fel nekem, kénytelen vagyok hát válaszolni:

Hello. Megutotte ma a szemem egy mondat egy cikkben.

Ez: “The PM was making an announcement about strengthening Australia’s anti-terror laws. He touched on the increased terror threat following the Lindt Cafe siege, asked Muslim leaders to talk more about Islam being “a religion of peace” and flagged — sorry — a major review of visa and citizenship guidelines.”

Itt: http://www.news.com.au/national/prime-m … 7235371297

Mit gondoltok errol, milyen melyen nyulhatnak a visa kerdesbe, de foleg a citizenshipbe? Remelem nem emelik meg a jelenlegi 4 ev itt tartozkodas, ebbol egy ev PR szabalyt jelentosen…

Teljesen biztos, hogy a fölösleges papírmunka növekszik majd, ami egyébként is folyamatosan növekszik, de ilyen terrorpista balhé után ugrásszerű növekedés várható. A bürokraták már csak ilyenek. Szerintük minden bajra van orvosság: még több bürokrácia. Már be is indult a papírtologatás, amitől az összes terrorista összeterrorizálja magát. Eddig még nem látott alapossággal keresik a dzsihádistákat a keresztények között. Néhány perce jött meg az első emil, amiben azt követelik, hogy a magyar ügyfeleim ezek után ne csak a 80-as, hanem az 1221-es nemzetbizonytalansági űrlapot is töltsék ki. Ügynöki körökben jól ismert, hogy az utóbbit csak a muszlim országokból jelentkezőktől követelik. Hát most már tőlünk is.

A 80-as sem volt mindig kötelező nekünk. A 2001. szeptember 11-ei new yorki terrortámadás után vezették be újra. Valamikor, az ősidőkben mindenkire alkalmazták, aztán egyszer csak abbahagyták, mert nem voltunk többé kommunista-gyanúsak. Csak a katonaviseltektől kérték, azok meg egyre kevesebben vannak. Aztán jöttek a muszlimok ezzel a terrorizével és az éles eszű ausztrál zsaruk mindjárt tudták, hogy minket kell megfigyelni, tehát újra bevezették a 80-ast.

Nem is csoda, hogy a Martin téri gyilkos titkosszolgálati megfigyelését abbahagyták. Hát nem volt rá elég ember. Mind ott ült a hivatalban és tologatta a papírt. Egyre több papírt. Most megyek, és kitöltetem az ügyfelekkel ezeket az 1221-eseket, hogy legyen még több papír, amit tologathatnak.

Folyjon ki rá a szemük!

Standard