Palikék fiuk miatt töltötték a telet Ausztráliában

Palik László és Marsi Anikó valóban Ausztráliában pihen [1] szeptember óta – az értesüléseket most először erősítette meg maga Palik László, akit telefonon ért el a Fókusz stábja. Palik azt is elmondta, miért pont Ausztráliába utaztak.

„Két évvel ezelőtt a nagyobbik fiamnál, Vilmosnál diagnosztizálták a Kruppot, ami nem egy drámai betegség, nem visszafordíthatatlan, minden orvos azt mondja, hogy 5-6 éves korban kinövik, viszont elég súlyosak a tünetei, mert éjszaka fulladásos rohamai vannak, és egy orvos barátunk javasolta, hogy erre egyetlenegy idézőjelbe tett gyógymód van, hogyha egyszer megpróbáljuk, hogy megússza a telet. Ezért szerveztük meg ezt az utat végül is” – nyilatkozta Palik, aki családjával együtt egy ausztrál barátjánál él jelenleg.

„Csak egy kicsit szerettünk volna családi életet élni, mert az már nagyon hiányzott, ezért házasodtunk össze, ezért születtek meg a gyerekeink” – tette hozzá a Hungaroring volt elnöke.

Palik Vilmos jól van, nem szed gyógyszereket, de a család még pár hétig biztos külföldön marad. „Már nem fogunk sokáig maradni, pár hétig biztos, szeretnénk megvárni most már, ha belevágtunk ebbe a folyamatba, amíg otthon úgymond kisüt a nap, tehát a tél végére tervezzük, hogy hazamegyünk, egy, maximum két hónapig maradunk még” – mondta Palik.

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/ … traliaban/

2011.01.03 22:07:05fagzal

Az új médiatörvény szellemiségét figyelembe véve, tekintettel a pártatlan tájékoztatásra, mondjuk el, hogy vannak, akik viszont nem telelnek Ausztráliában.

Standard