Miért kell több menekült?

A Munkapárt országos konferenciát tart. A bevándorlási miniszter azzal a javaslattal állt elő, hogy jelentősen meg kell emelni a menekült-befogadási létszámot. Legyen mondjuk évi 20 000.

Ugyanakkor elképesztő módon megnehezítették a szakmai alapú bevándorlást.

Mi az oka ennek a politikának? Talán a dolgozó családok (munkapárti szlogen) azt követelik, hogy ne szakorvosokat hozzanak be, hiszen nagyon szeretünk hónapokat várni egy orvosi előjegyzésre, hanem inkább több muszlim menekültet. (Bár a muszlim országokban a keresztény, zsidó és bahaj kisebbséget üldözik, ennek ellenére a muszlimok menekülnek ide.)

2009. októberi hír

Fred Nile tiszteletes, a Kereszténydemokrata Párt vezetője, képviselő az új-dél-velszi parlamentben, azt mondta, hogy 1900 asszíriai keresztény menekültet akar eljuttatni a Karácsony-szigetekig, mert ezek már évek óta arra várnak, hogy Ausztráliába juthassanak. Ha összedobnák a pénzt, akkor kibérelhetnének egy hajót.

A Karácsony-szigeteken lévő menekült-tábor normál befogadóképessége 800 fő, csúcskapacitása 1200 fő. Már ezt is meghaladták, azon gondolkoznak, hogy a szabad-foglalkozásra szánt termeket átalakítják lakóhelyiségeknek.

{A Karácsony-szigetek, bár ausztrál felségterületnek számítanak, földrajzilag az indonéz szigetvilághoz tartoznak.}
forrás

A kutya ott van elásva, hogy a Munkapárt kisebbségből kormányoz. Nem tudja átvinni a törvényeket a parlamentben, ha nem kapja meg a zöldek szavazatait. Ezért kénytelen minden zöld követelést kielégíteni. Van egy sürgető ügy, amit meg kéne a kormánynak oldani, különben végük van, a következő választást biztosan elvesztik. Ez pedig a határok megfelelő őrizetének az ügye. Szinte naponta jönnek a menedéket kérőkkel teli rozzant halászbárkák és hozzák a fizetős menedék-kérőket. 7-15 ezer dollárt kell csak lepengetni az embercsempésznek és kész, már van is hely a következő hajón.

A hajók visszafordítása – szigorúan a Genfi menekült-egyezmény keretein belül – lehetséges lenne, ha a zöldek megszavaznák a szükséges törvényt. De  nem szavazzák meg, amíg a követeléseiket nem teljesíti a Munkapárt. Ezzel vissza is jutottunk az eredeti kérdéshez: – Miért kell több menekült? Miért kell több menekült a zöldeknek?

Van itt valaki, aki személyesen is ismer zöld szavazót? Mert én nem. Ha igen, próbálja már meg kideríteni, hogy minek neki több menekült, mikor egyébként szívből utálja a  bevándorlókat, különösen a kelet-európaiakat. Azokat pláne, hiszen azok azok,  akikben folyton csalódnia kell, mert úgy néznek ki, mint egy rendes angolszász ember, de úgy viselkednek, mint egy kínai. Hát akkor már jöjjenek inkább a muszlim menekültek, mert azok úgy néznek ki,  ahogy ki kell nekik nézni és úgy is viselkednek. Még a kétfilléres zöldek is el tudják játszani egy ideig, hogy ők most felsőbbrendűek és segítenek ezeken a nyomorult menekülteken, akik azt sem tudják, hogy hogyan kell az új Porschéval kis ívben balra kanyarodni.

forrás

2010. augusztusi hír

A tévéhíreket figyelő választók azt hihetik, hogy a politikai menedéket kérők lyukas halászhajókon érkeznek Ausztrália északi partjaihoz.
A valóságban inkább repülőgéppel jönnek, turista-vízummal, rokonokhoz. Aztán helyben, kényelmes körülmények között, szabadon éldegélve a nagyvárosokban, beadják a menedék-kérelmet. A vízumdíj 30 dollár és azonnal jár vele a munkavállalási jog, a munkanélküli segély, a teljes körű egészségbiztosítás, angol-nyelv oktatás, szükség esetén kedvezményes bérű állami lakás.

A repülőgéppel érkező menekültek túlnyomó többsége Kínából jön és vallási üldöztetésre hivatkozva kér menedéket. Például azt mondják, hogy a keresztény egyházhoz tartozásuk miatt üldözték őket. A kihallgatást végző bevándorlási tiszt keresztkérdéseket is feltesz és olyan érdekes dolgokkal találkozik, hogy a hívő, templomjáró keresztény nem tudja, hogy mi az oltáriszentség és a karácsonyt szeptemberre teszi.

http://forum.migrationhelp.com.au/showthread.php?t=910

 

Standard