Rossz helyre születtél!

A new targeted list of professions will be introduced mid-year and the “points” system re-evaluated with the potential for more weight to be placed on English as a first language and qualifications acquired from top overseas universities.
Senator Evans said under the current scheme a Rhodes scholar could be rejected for a visa, while cooks and hairdressers could expedite the path to permanent residency through training courses.

Az év közepére várható az új, jól megválogatott szakmai lista bevezetése és a pont-rendszer újra-értékelése. Fennáll annak a lehetősége, hogy az angol anyanyelv és a legjobb külföldi egyetemeken szerzett végzettségek nagyobb súllyal essenek a latba.

Evans szenátor {bevándorlási miniszter} szerint a jelenlegi {február 8 előtti} rendszerben egy Rhodes-ösztöndíjas visszautasítható, de egy szakács vagy egy fodrász a megfelelő szakképzéssel gyorsan állandó lakosi státuszba kerülhet.

Az angol anyanyelv, a legjobb külföldi egyetemek és a Rhodes-ösztöndíj egy lélegzetre, annyit jelent, hogy britek kellenek.

http://www.news.com.au/couriermail/stor … 02,00.html

Standard