Egy ajánlat Indiából

Google gépi fordítás:

Én jelenleg élő kívül Ausztrália és két én testvérek ausztrál állampolgárok. Soha nem volt Austalia. I am looking for a girl in Australia for marriage aki hamarosan befejezem vele tanulmány, és 100 pontot kell alkalmazni a PR és a szponzorálás a családom Ausztráliában. Tudok tőle még díjat is, de azt is csak egy idő van hátra. Testvéreim a szponzor a PR. Ha van olyan ügyfél, aki lehet érdekelt, kérjük lépjen kapcsolatba velem. A lány elvenni engem, őt még befejeztük tanulmányi és PR anélkül hogy mintegy 7 aggasztó az egyes IELTS vagy a TR. Én nem kerestem a lányt, aki épp most kezdte tanulmányait, vagy még mindig India az IELTS tenni. Én nem vagyok hajlandó fizetni 25000 $ és thenw AIT két évre, amikor ismét szabályok változása végtelen idők között. Ha ő utazik India a házasság, majd viseli az összes kiadást.

A megfelelő díjakat kell fizetni az Ön számára a szolgáltatásokat, de én nem vagyok hajlandó fizetni semmit a lány, mint ő is, hogy PR. Ezen kívül, én is az a célja, a szolgáltatások fájl esetében a bevándorlási vízumot, vagy bármely más, ami szükséges lehet materializálásából.

Küldje el, ha van valami pozitív

Hello,

I am currently living in outside Australia and two of my brothers are Australian citizens. I have never been to Austalia. I am looking for a girl in Australia for marriage who is about to finish her study and have 100 points to apply for PR with sponsorship from my family in Australia. I can pay her remaining fee as well but it should be just one term left. My brothers will sponsor for PR. If you have any client who may be interested, please contact me. The girl has to marry me, finish her remaining study and get PR straightaway without worrying about 7 in each in IELTS or TR. I am not looking for a girl who has just started her studies or is still in India with IELTS done. I am not willing to pay 25000$ and thenw ait for two years when rules again change infinite times in between. If she travels to India for marriage, I will bear all expenses.

Appropriate fees will be paid to you for your services but I am not willing to pay anything to the girl as she will also get PR. In addition to this, I will also seek your services to file the case for immigration or any other visa that may be required for materialisation.

Email me if you have anything positive

Standard